Vágólapra másolva!
A kisváltósúlyú Paul Malignaggi szerint is elképzelhetetlen, hogy nem használ szteroidokat a Floyd Mayweather ellen készülő Manny Pacquiao.

Floyd Mayweather édesapja korábban többször meggyanúsította a sokak szerint jelenlegi abszolút bokszkirály Manny Pacquiaót, hogy tiltott szerek segítségét is igénybe veszi a tömeg-, illetve teljesítménynöveléshez. A filippínó bunyós és csapata természetesen tagadta a vádakat, Pacquiao elmondása szerint még névről sem ismeri a szteroidokat és maximum fehér rizzsel tuningolja magát.

A napokban a kisváltósúlyú kiválóság Paul Malignaggi is megkérdőjelezte Pacquiao tisztaságát. "Mindenekelőtt kérdezzenek meg testépítőket, ők meg tudják mondani, mennyire nehéz az embernek másfél éven belül hét-hét és fél kilónyi izmot magára pakolni" - mondta Malignaggi. "Emlékezzenek, Pacquiao 2008-ban 59 kilósan harcolt Marquezzel. 2009 novemberében már hét kilóval nehezebb volt, amikor Miguel Cottót megverte. Miközben ugyanolyan szálkás maradt."

"Többen mondták nekem, hogy lehetetlen ezt a minőségű izomtömeget felépíteni másfél év leforgása alatt. A csapata mindezt azzal magyarázza, hogy naponta 7000 kalóriát vesz magához, amit aztán el is éget. Ha naponta benyomsz 7000 kalóriát ilyen testmagasság mellett, akkor nem szálkás leszel, hanem zsíros."

"Pacquiao élet-halál harcot vívott Juan Manuel Marquezzel, és sokszor igencsak kóválygott, amikor Marquez eltalálta őt. A David Diaz elleni meccse óta viszont ez a fószer olyan, mintha maga King Kong lenne. Valós dolgokról beszélek, összerakom a képet, és egyszerűen nem fogom fel az egészet. Nem tudok persze mindenről, ő pedig átmegy a doppingteszteken."

"De vegyék figyelembe, hogy van egy csomó dolog, amivel a doppingteszteket át lehet verni, és van egy rakás szer, amit ki sem tudnak mutatni. Ez az ember komolyan megsebzi az ellenfeleit, ahányszor csak hozzájuk ér, és erre az alsóbb súlycsoportokban nem volt képes. Lejjebb is nagyon jó bokszoló volt, de verhető, ugyanakkor most, hogy feljebb ment, nem csak legyőzi az ellenfeleit, hanem egyszerűen kinyírja ezeket a világklasszis keményfiúkat. Totálisan széttöri őket. Nyilván időközben ő lett a Superman."

profiboksz.hu