iPhone-ra is letölthető az OzoneNetwork ingyenes alkalmazása

Vágólapra másolva!
Az Ozone alkalmazással nyomon követheted a legfrissebb időjárás-előrejelzést rövid és hosszú távra! A szoftvert megtalálod az Apple Store Weather (időjárás) kategóriában.
Vágólapra másolva!

Elérhető az OzoneNetwork ingyenes alkalmazás első frissítése!

Még nincs fent az iPhone-odon az OzoneNetwork alkalmazás, vagy kíváncsi vagy, hogy milyen funkciókkal bővült a program? Kattints ide, és töltsd le most az alkalmazás frissített verzióját, amelyben a 12 napos előrejelzés új megjelenést kapott, ahol a hőmérsékleti skála mozgásban van, mielőtt beáll az aktuális adatra, ahol a Multimédia/Video rovatban kiemelt helyre került a legfrissebb Időjáráspercek videó, hogy mindig szem előtt legyen és azonnal indíthasd a lejátszást. Ez a Te időd!


Az új és ingyenes alkalmazásra egyszerűen rákereshetsz az ozone, idojaras keresőszavakkal, vagy közvetlenül letöltheted innen, az iTunes felületéről.

Töltsd le az alkalmazást, majd állítsd össze a megfigyelt területek listáját és máris értesülhetsz a legfrissebb időjárási helyzetről. Láthatod a nappali és éjszakai hőmérsékletet, a szélirányt és szélerősséget, a csapadék valószínűségét, de 12 napra előre is tájékozódhatsz, ha épp szabadtéri programot tervezel.

A radartérképeken nyomon követheted a hőmérséklet-változásokat, a szélirányokat, a csapadék mennyiségét és a felhőzet vonulását, télen a hazai és külföldi sípályák hóadatait, nyáron a vízhőmérsékleteket.

Nézd meg az OzoneNetwork tévécsatorna legfrissebb videóit, tölts fel fényképeket különleges időjárási eseményekről, vagy kémleld az eget a webkamerák képein keresztül. Ha készüléked alkalmas push üzenetek fogadására, akkor figyelmeztetést kaphatsz a szélsőséges időjárási helyzetekről. Itt a te időd!

Forrás: [origo]

Így néz ki a 12 napos előrejelzés és a térképes felület

Forrás: [origo]

Kistérségi előrejelzés, animált felhőtérkép, videók és webkamerák az alkalmazásban