Vágólapra másolva!
Románia csapatával és az osztrák ligában szereplő Sapa Fehérvár AV19-cel játszik felkészülési mérkőzéseket a magyar jégkorong-válogatott, miután csütörtökön kiderült, hogy elmarad a jövő hétre tervezett vilniusi torna. Minderről Kovács Zoltán, a magyar szövetség (MJSZ) főtitkára tájékoztatta az MTI-t.

"A válogatott keddtől lesz edzőtáborban a káposztásmegyeri IceCenterben, és csütörtökön este hét órakor lép jégre a románok ellen" - mondta Kovács.

"Ezt a találkozót a Sport1 televízió élőben közvetíti. A Sapa AV19-től még várjuk a visszajelzést, de a tervek szerint pénteken 18 órakor találkozik velük a gárda, s ezen az összecsapáson a válogatottban szereplő fehérvári hokisok a klubjukat erősítik majd."

A vilniusi torna eredetileg jövő péntektől vasárnapig tartott volna, azonban a litván szervezők csütörtökön azt közölték az MJSZ-szel, hogy a főszponzor visszalépett, így nem tudják megrendezni a viadalt, amelyen a magyar és a litván mellett a román nemzeti csapat, valamint a fehérorosz ligaválogatott vett volna részt.