A cég hangja: a kolléganő is szépen énekel!

Vágólapra másolva!
Megvan a tizenkét csapat, javában zajlanak A cég hangja próbái: szép hangú és kissé hamis szereplők is vannak a mezőnyben. A hét részre tervezett Viasat3-féle reality áprilisban kerülhet képernyőre, a médiából ismert személyiségek közül a produkcióban feltűnik Varga Livius, Sipos Péter, Novák Péter és Seres Attila.
Vágólapra másolva!

Már próbálnak a Viasat3 A cég hangja című műsorába beválogatott csapatok. A felkészülésben ének- és tánctanárok vannak segítségükre: az [origo] március 5-én épp Seres Attilát, a Megasztár korábbi koreográfusát látta munkában, amint egy ötfős, fiatal lányokból álló csapatot készített fel.

A tánccal, énekléssel próbálkozó csapatok mellett mentorok is lesznek, akik egyben műsorvezetői szerepet is betöltenek. A Quimby zenekarból és több tévéműsorból ismert Varga Livius, illetve Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy tagja vállalták, hogy hat-hat csoporttal foglalkoznak. Előbbi szerint sok a tehetség: "Ezek az emberek humorban, munkabírásban, zenében, kreativitásban nem maradnak alul a színpadhoz szokott előadókhoz képest" - vélte, zenészkollegája pedig a dalverseny szórakoztató voltát emelte ki. "A Viasat3 zenész múlttal bíró embereket keresett a show-ba, így esett a választás rám. Az a dolgom, hogy végigkísérjem a csapataimat a próbákon, és fogjam a kezüket, ha kell" - mondta.

A két mentor elment a kiválasztott vállalatokhoz, ott szelektált a kellően elszánt és exhibicionista munkaerők közül, a helyi casting pedig éppúgy adásban lesz, mint az énekpróba, a táncoktatás, azaz sok reality-elemmel átszőtt produkció készül. Az első hat adásban párbajok lesznek a cégek delegáltjai közt, minden műsorban két-két társaság csap össze. Az adott rész végén előadják műsorukat a csapatok, ennek alapján dönt a várhatóan háromtagú zsűri. Novák Péter biztosan zsűritag lesz, a többiek neve egyelőre nem ismert. A hetedik adás a döntő, oda az egy fordulót már megnyert csapatok kerülnek.

Forrás: [origo]

A Spice Girlsből ismert Mel B-vel felálló Singing Office magyar verziójának egyik próbájába most lapunk is belenézhetett, s menten szemet szúrt, hogy egy palackozott vizéről ismert vállalat öt dolgozója a céges flakonokkal, üvegekkel táncolt, de a brit OFCOM alá tartozó Viasat3 PR-menedzsere szerint a fellépőkhöz köthető tárgyak felmutatásából nem lehet probléma, ahogy a cégek nevének említéséből sem.

Varró Balázs szerint nem is az a műsor célja, hogy a cég szolgáltatását vagy termékét népszerűsítse, hanem az, hogy egyszerű, munkahelyi kollektívákat mutasson be, amint felkészülnek egy vicces-érdekes, zenés produkcióra. Információink szerint indul a Telekom egy csapata, a BKV is indított egy ötfős gruppot, de családi vállalkozás is megméretteti magát. Egy pizzás dobozokkal táncot lejtő, energikus, fiatal lánycsapatot is volt szerencsénk koreográfiatanulás közben megcsípni - állítólag nem egy ételcég, hanem egy reklámügynökség formás munkaerői voltak.