Vágólapra másolva!
Erősebb hardverrel szerelik fel az Apple belépőszintű laptopját egy vietnámi hírportál szerint. A Tinhte nem csupán pletykákat tudott meg a készülő laptopról, de egy prototípust is megszereztek.
Vágólapra másolva!

Új processzort és videokártyát kap a MacBook a Tinhte.com hírportál szerint. A lap által megszerzett prototípusban egy 2,4 gigahertzes Intel Core 2 Duo egység került a jelenleg kapható gépekben található 2,26 gigahertzes CPU helyére. A kijelzőt az NVIDIA GeForce 320M jelű chipje fogja meghajtani, ami remek HD dekódolási képességekkel is rendelkezik. A készülék adatlapja szerint 250 gigabájtos merevlemezzel, és szűkös, két gigabájtnyi memóriával rendelkezik.


Az új MacBookot a vietnámi Steve Jobs mutatja be

A MacBookok utoljára 2009 októberében estek át komoly ráncfelvarráson. A gépet ekkor szerelték fel az alumínium Unibody géptest műanyag megfelelőjével, illetve ekkor kapott nagyobb üzemidőt biztosító akkumulátort is.

Hová tűnt a titoktartás?

Valami baj lehet az Apple háza táján, egymást érik a utóbbi időben a kiszivárogtatások. A probléma valószínűleg keleten keresendő, a legjobb forrásai egy ausztrál számítástechnikai lapnak vannak, a vietnámi Tinhte.com hírportál pedig már a második Apple prototípust leplezi le a világnak.

A legendásan titkolózó cég pályája során ugyan volt már olyan időszak, amikor pletykaoldalak tucatjai csámcsogtak a legújabb készülő termékeken, ám a kilencvenes évek közepének nyitott atmoszférája eltűnt, amikor Steve Jobs 1997-ben visszatért az Apple-höz. Most úgy tűnik, ismét elveszítette a cég az irányítást - rendre hamarabb derülnek ki a titkaik, mint hogy bejelenthetnék az új termékeket egy nagyszabású "Apple-mise" keretében.