Vágólapra másolva!
A Manchester City máris közel 100 millió eurót költött új játékosokra a nyáron, de maradt még felesleges pénze. Az egyik fő kiszemelt az Aston Villa középpályása, James Milner, akit azonban a birminghamiek nem adnak olcsón.

Nem fukarkodnak a Manchester City arab tulajdonosai, a klub eddigi négy nyári szerzeménye 93 millió euróba került. Jerome Boateng, David Silva, Yaya Touré és Alekszandar Kolarov megvételével azonban nem ért véget az átigazolási időszak, még egy csatár és egy középpályás érkezése várható Roberto Mancini csapatába.

Utóbbi posztra az olasz tréner az Aston Villa válogatott játékosát, James Milnert szeretné megszerezni, akit az előző szezonban az év fiatal játékosának választottak Angliában, és a világbajnokságon is szerepelt a válogatottal. A vébé miatt Milner hosszabb pihenőt kapott, és csak a héten kezdte meg a felkészülést Birminghamben, ahol rögtön az első nap tárgyalt edzőjével, Martin O'Neillel. A pletykák szerint Milner elmondta, hogy távozni szeretne, azonban ez csak akkor lehetséges, ha a City megadja az Aston Villa által kért összeget. Az első ajánlat húszmillió fontról szólt, amit a birminghamiek kevésnek találtak, mivel legalább harmincat szeretnének kapni a középpályásért, akit 2008. augusztusában 12 millióért vettek a Newcastle Unitedtől.

További átigazolási hírek

A Mallorca leigazolta a Feyenoord középpályását, Jonathan de Guzmant.

A Valencia világ- és Európa-bajnok játékosa, Carlos Marchena a Villarrealba igazolt.

Az Olympique Marseille érdeklődik a Manchester City paraguayi támadója, Roque Santa Cruz iránt.

Az Arsenalt a Werder Bremen középhátvédjével, Per Mertesackerrel hozták kapcsolatba.

A Liverpool bejelentkezett az Aston Villa védőjéért, Luke Youngért.

A Lazio megkezdte a tárgyalásokat a brazil Sao Paulóval Hernanes megszerzése érdekében.

www.global-soccer.eu