Vágólapra másolva!
Pénteken letartóztatták Bruno Fernandes Souzát, a Flamengo kapusát, akit volt barátnője megölésével és gyerekrablással vádolnak. A helyi lapok szerint a kapus leégette a haját, hogy megússza a DNS-vizsgálatot.

A 25 éves kapust azzal gyanúsítják, hogy megölte volt barátnőjét, akitől egy négy hónapos gyermeke van. Eliza Samudio június 4-én tűnt el, a futballista 17 éves unokatestvére szerint rokona egy Rio de Janeiro környéki hotelbe hurcolta, majd megfojtotta a nőt, a holttestet pedig elrejtette. Souza a négyhónapos gyereket is elrabolta a vádak szerint.

Bár a testet azóta sem találták meg, a rendőrség gyanúja egyre erősebb, hogy Souza volt az elkövető.

A kapusnak a gyilkosság kivitelezésében a jelenlegi felesége, valamint egy korábbi rendőr is segíthetett, így a hatóságok ellenük is nyomoznak. A volt barátnő, Eliza Samudio gyerektartás fizetését követelte a kapustól.

Brazília legnépszerűbb klubja, a Flamengo táviratban menesztette Souzát, mivel másképp nem tudott vele kapcsolatba lépni. A helyi lapokban közölt képeken Souza kopasz fejjel volt látható, a beszámolók szerint így akarja megúszni a DNS-vizsgálatot.