Orbán Viktorral indítja az Eb-selejtezőket a Sport TV

Vágólapra másolva!
A Svédország-Magyarország Eb-selejtező előtt egy órában Orbán Viktor miniszterelnök elemzi a Sport TV-n a magyar sport, a hazai labdarúgás helyzetét.
Vágólapra másolva!

2011 nyaráig 150 magyar futballbajnokit közvetít a Sport TV, ezek mellett a korosztályos és a nagyválogatott mérkőzéseinek közvetítési jogát is birtokolja a csatorna. Szeptember 3-án, pénteken a magyar válogatott ellenfele Svédország lesz, a találkozó előtt a Sport TV egyórás felvezetést ad, az előtt pedig - szintén egy órában - leadják az egy nappal korábban felvett beszélgetést, amelyben Orbán Viktor miniszterelnök elemzi a magyar sport helyzetét.

A hétvégétől a Sport TV-n lesz látható itthon a spanyol bajnokság is: a Sport 2 szombat este a Málaga-Valencia találkozóval kezd, utána a Levante-Sevilla következik. Vasárnap a Sport 1-re kapcsolók megnézhetik a Racing-Barcelona bajnokit, majd a Real Madrid mallorcai vendégjátékát. Az Atlético Madrid - Gijón hétfő estére marad, szintén élőben.

A Sport TV ugyanakkor megszerezte a közvetítő német csatornától a baden-badeni lóverseny közvetítési jogait, így Overdose újabb futamát a Sport M-en és a Sport 2-n láthatják a tévézők.