Vágólapra másolva!
Miközben a Juventus labdarúgócsapatát napról napra más csatárral hozzák kapcsolatba (Antonio di Natale után Fabio Quagliarella a következő kiszemelt), arról kevés szó esik, hogy hová igazolhat a torinóiak veterán csatára, David Trézéguet. Csak az tűnik biztosnak, hogy a francia játékos elhagyja a Juvét.

A támadó a felkészülési időszakban rendszeresen pályára lépett a csapatban, és kilenc percet kapott a Shamrock Rovers elleni Európa Liga-selejtezőben is, azonban a következő körben a Sturm Graz ellen már nem lépett pályára, és a hazai visszavágóra Luigi del Neri nem is nevezte. Mindez egyértelmű jele volt annak, hogy Trézéguet szinte biztosan távozik a klubtól, azonban azt egyelőre nem tudni, hogy hová igazol.

Érdeklődőben nincsen hiány, a játékos menedzsere, Antonio Caliendo elmondta, hogy a Lazio is felvette vele a kapcsolatot, és a csatárnak sem lenne rossz, ha maradhatna Olaszországban. A rómaiak azonban nem csak Trézéguet-t szemelték ki, hanem a Manchester City paraguayi támadóját, Roque Santa Cruzt is, márpedig a francia szeretné, ha a sorsa minél előbb eldőlne.

Így aztán Caliendo szerint a Laziónak hamarosan döntenie kell, hiszen a csatárnak van másik lehetősége is, mégpedig a spanyol élvonal újonca, az alicantei Hércules.

Mindez első hallásra talán meglepőnek tűnik, ám Trézéguet felesége, Beatrice alicantei származású, és ez mindjárt magyarázatot ad arra, hogy a játékos miért igazolhat a spanyol kiscsapathoz. Arról nem is beszélve, hogy a Hérculesnél biztosan alapember lenne, és rendszeres játéklehetőséghez jutna.

További átigazolási hírek:
A Manchester United fiatal középpályását, Tom Cleverleyt a Bolton Wanderers szeretné kölcsönvenni. A Manchester City mellőzött paraguayi csatárát, Roque Santa Cruzt a Newcastle United is csábítja.

A Girondins Bordeaux megszerezte a Szpartak Moszkva nigeri csatárát, Moussa Maazout. Az AS Roma kölcsönvette a Parma védőjét, Paolo Castellinit.

A Chelsea-t az AS Monaco dél-koreai csatárával, Park Csu Junggal hozták kapcsolatba. A Fulham a PSV Eindhoven mexikói védőjével, Carlos Salcidóval erősítene.

A L'Équipe információi szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Saint-Étienne tunéziai középhátvédjét, Johan Benalunt. A Girondins Bordeaux argentin csatára, Fernando Cavenaghi a Mallorcába szerződött.

A Hannover érdeklődik a skót Rangers amerikai támadója, DaMarcus Beasley iránt.

www.global-soccer.eu