Vágólapra másolva!
Miután 16 év után távozott a Celtic Glasgow-tól, a skót másodosztályban vállalt munkát Willie McStay, az Újpest korábbi edzője. A szakember a Ross County menedzsere lett.

A korábban Újpesten, illetve 16 éve keresztül a Celtic Glasgow-nál dolgozó Willie McStay lett a skót másodosztályban szereplő Ross County labdarúgócsapatának menedzsere.

A 48 éves szakember évekig dolgozott a Celtic utánpótlás- és tartalékcsapatainál, majd a 2009-2010-es szezonban az Újpestet irányította. Miután a Megyeri útról áprilisban elküldték, McStay visszatért Glasgow-ba, pechjére azonban a nyáron az egyesület a teljes szakmai stábját lecserélte. Az új vezetőedző Neil Lennon lett, aki a tartalékcsapat élére is saját emberét nevezte ki Garry Parker személyében, McStay pedig 16 év után távozott a klubtól.

"Nagyon motivált vagyok, a klub tavaly fantasztikus szezont futott, így bizakodva tekintek előre. Nem is jöhettem volna jobbkor, mint egy kupadöntő előtt" - mondta McStay, aki vasárnap a Queen of the South elleni Alba Challenge Cup-döntőben mutatkozik be.

A Ross County a tízcsapatos másodosztály 7. helyén áll, 13 forduló alatt 13 pontot gyűjtött.