Többnapos 24-maratonra készülnek Jack Bauer hívei

Vágólapra másolva!
Száz amerikai sorozatrajongó célja, hogy megdöntsék egy holland rekordját: több mint nyolcvanhat órán át akarják nézni a sorozatot.
Vágólapra másolva!

Csütörtök este száz amerikai 24-rajongó próbál megdönteni egy korábbi rekordot: nyolcvanhat óránál tovább akarja nézni egyhuzamban az elmúlt évtized legnagyobb hatású akciósorozatát. A Fox korábbi sikersorozatát azzal támogatja, hogy az utolsó, még talpon maradt nézőnek tízezer dolláros jutalmat ad.

A száz jelentkezőnek be kell ülniük egy terembe, és kisebb megszakításokkal kell végignézniük a sorban levetített 24-részeket. Szabályos időközönként beiktatnak majd egy kis szünetet, ellátják a próbálkozókat élelemmel, itallal, továbbá a kényelmükhöz nélkülözhetetlen tárgyakkal - viszont kamera, mobil nem juthat be a terembe.

A szervezők célja megdönteni a hollandok rekordját, amit egy Efraim van Oeveren nevű tévéző állított fel nyolcvanhat órával. A Fox közölte, hogy az eseményre a sorozat néhány szereplője is el fog látogatni, de hogy kik és mikor, azt még nem közölték.

A csoport Facebook-oldaláról kiderült, hogy a jelentkezők három óra leforgása alatt elfoglalták az összes helyet. Akik lemaradtak, azok sem maradnak kedvenc sorozatuk nélkül, ugyanis nekik egy hasonló rendezvényt ajánlottak fel a Hollywood and Highland Komplexumban, ahol eredeti kellékekkel, kimaradt jelenetekkel és meghívott sztárvendégekkel várják a rajongókat.