Vágólapra másolva!
José Mourinho szerint ő máris többet ért el a Real Madrid edzőjeként, mint elődje, Manuel Pellegrini. A két szakember csütörtökön a spanyol bajnokságban ellenfélként találkozik a Málaga madridi fellépésén.

A Real Madrid-Málaga találkozó sajtótájékoztatóján a Realt irányító Mourinho nem hagyta ki az alkalmat, és éles kritikával bosszantotta az ellenfél trénerét. "Az én filozófiám szerint, ha valaki a második helyen végez, azzal csupán a legjobb vesztessé válik" - utalt Mourinho Pellegrini nyilatkozatára, melyben a szakember elégedett volt a Madridban szerzett bajnoki ezüstéremmel.

"Az igazság az, hogy a kupában és a BL-ben mutatott eddigi szereplésünknek köszönhetően máris jobb a mérlegem, mint Pellegrininek" - idézte a Goal.com a portugál edzőt.

Mourinho zárásként elismerte, hogy csütörtöki vetélytársa összességében nem végzett rossz munkát a Realnál, és hangsúlyozta, hogy a meccs után a Málaga edzőjét szeretettel várják madridi öltözőben, hogy üdvözölje ismerőseit.

Pellegrini 2009 nyarától irányította a Real Madridot, majd a tavalyi idény végén menesztették, az új szezont pedig Mourinhóval kezdte a Real.