Vágólapra másolva!
Kiengedték az őrizetből azt a fiatal autóst, aki hétfő délután a járókelők közé hajtott Budapesten - értesült a Független Hírügynökség. Az ügyészség ugyanis nem kezdeményezte az előzetes letartóztatását. A sofőr hat embert ütött el, közülük hárman a kórházban meghaltak.
Vágólapra másolva!

Elhagyta a rendőrségi fogdát az a férfi, aki ellen kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását is, ám az ügyészség ezt nem indítványozta - tudta meg a Független Hírügynökség Skoda Gabriellától, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjétől.

A baleset Budapesten, a IX. kerületi Soroksári úton történt, egy furgon rohant a 24-es villamos végállomásánál lévő buszmegállóba, a járókelők közé. A helyszínről négy életveszélyes és két súlyosan sérült felnőttet vittek kórházba: két nőt és két férfit koponya-, mellkas- és végtagsérülésekkel, két súlyos sérültet pedig végtagsérülésekkel. Az életveszélyes sérültek közül hárman meghaltak a kórházban. A férfit őrizetbe vették, a felelősségét elismerte.