Egy kiesett nőt visszahozott, kettőt hazaküldött Alekosz

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub párkereső valóságshow-jában a főszereplő kérésére visszatért az orosz Olga, többiek közül pedig Veronika jutott be a vasárnapi döntőbe.
Vágólapra másolva!

A Szerelem a legfölsőbb szinteken stábja három volt villalakót is visszaküldött a bekamerázott objektumba, hogy teszteljék a játékban lévő három nőt. Jerzy, Gombi és Béci több-kevesebb lelkesedéssel csapta a szelet Alekosz kuncogó háremhölgyeinek, akik viszonylag hamar átlátták, hogy hűségpróbáról van szó. A főszereplő luxusbuszában heverészve, képernyőn át nézte a benti eseményeket, majd telefont eresztett meg, utána pedig a gondosan a kamera felé fordított címkéjű szponzorsörök előtt kedélyesen elcsevegett az egyszer már kirúgott Olgával.

rtl

A több üveg pálinka, a kerti bútor, a vásárlási utalvány, és egy hetes nyaralás egy görög szigeten a jelek szerint nagy motiváció: ezeket nyerheti Alekosz kiválasztottja. Az hamar kiderült, hogy a három, játékban lévő nő közül kettő megy haza, végül csak Veronika maradhatott, ő pedig megkapta ellenfélnek az utolsó pár napra az új lehetőséget kapó Olgát.