Rovarok csíptek halálra egy vadászt a pamlényi erdőben

Vágólapra másolva!
Egy magaslest ellepő rovarok csíphettek halálra egy vadászt a pamlényi erdőben - közölte a borsodi rendőrkapitányság. A férfi elvesztette eszméletét, a kiérkező mentők pedig már nem tudták megmenteni.
Vágólapra másolva!

Az elsődleges információk szerint lódarázs csípte meg azt a vadászt, aki a pamlényi erdőben életét vesztette - közölte hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya. Június 26-án vasárnap két vadász egy magaslest akart rendbe hozni egy pamlényi erdőrészen. Egyikük a szerszámos ládával fölment, de szinte azonnal szólt társának, hogy ne menjen utána, mert nagyon sok fönt a méh.

Miután lejött a létrán, társa fölment a szerszámos ládáért, miközben egy ponyvával védte testét. Mire azonban újra leért a szerszámokkal, 64 éves társa már eszméletét vesztette. A férfi telefonon kért segítséget és mivel a mentőhelikopter az erdő közepén nem tudott leszállni, kivitte társát autóval egy tisztásra.

A mentősök már nem tudtak segíteni a 64 éves férfin, aki a helyszínen meghalt. Az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján a vadászt lódarazsak csíphették meg és a csípések következtében vesztette életét.