Új üzemcsarnokot épít a pécsi Strauss Metál Kft.

Vágólapra másolva!
Egy új, 1700 négyzetméteres üzemcsarnokot épít a Strauss Metál Kft. Pécsen. A beruházás 195 millió forintból valósul meg, további 30 millióért szerzik be a gépeket.
Vágólapra másolva!

Új üzemcsarnokot épít a jövő év novemberéig, egyúttal növeli dolgozói létszámát a biztonságtechnikai termékeket gyártó pécsi Strauss Metál Kft., amely 225 millió forintot költ tervei megvalósítására.

Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a cég telephelyén a munkahelyteremtő beruházással kapcsolatos szerződés aláírásakor hangsúlyozta, hogy Magyarország számára az egyik legfontosabb feladat annak a lehetőségének a megteremtése, hogy minél több ember boldogulhasson itthon.

Strausz János, a főként páncélszekrényeket gyártó Strauss Metál Kft. tulajdonosa azt mondta, 195 millió forintból egy 1700 négyzetméteres új üzemcsarnokot emelnek, 30 millió forintot pedig korszerű gépek beszerzésére költenek. Mindez lehetővé teszi a jelenlegi 30 mellett további 12 munkavállaló foglalkoztatását.