Balesettel ért véget az autós üldözés a XXII. kerületben

autós üldözés, baleset, Kora hajnalban tűzoltók és mentők dolgoznak Budapest XXII. kerületében, ahol egy személyautó a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, az ellenőrzés elől elmenekült és felborult
Vágólapra másolva!
Fogyasztott alkoholt a távirati iroda információi szerint az a férfi, aki az éjjel balesetet szenvedett az autójával, miután az rendőrök elől menekülni próbált.
Vágólapra másolva!

Balesetet szenvedett autójával egy ember csütörtökön éjfél előtt Budapesten, a XXII. kerületben. A sofőr gyorsítani kezdett, amikor a rendőrök intézkedni próbáltak, ezért üldözőbe vették.

Forrás: MTI/Lakatos Péter
Forrás: MTI/Lakatos Péter

Tűzoltók és mentők szabadították ki az autó sofőrjét

A távirati iroda úgy tudja, hogy a sofőr fogyasztott alkoholt. Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken reggel elmondta, hogy a balesetet szenvedett autó bal hátsó helyzetjelzője nem égett, ezért egy járőr ellenőrizni próbálta, és utána hajtott. A rendőr fényjelzést használt, amire a kocsi gyorsítani kezdett, egy füves részen pedig felborult.

A szóvivő hozzátette, hogy a sofőr megsérült, beszorult a kocsiba, a tűzoltók szabadították ki a járműből. Az autó mellett találtak egy másik embert, ő nem sérült meg.