Kevin Costner is beszélt Whitney Houston búcsúztatásán

Elbúcsuztatták Whitney Houstont, New Jersey, Newark
Vágólapra másolva!
Egy héttel halála után ezerötszáz rokon és barát búcsúztatta Whitney Houstont a New Jersey állambeli Newarkban tartott temetési szertartáson. Az énekesnő egy Beverly Hills-i hotelben hunyt el, 48 évesen. Halálának pontos okáról még nincs meg a toxikológiai vizsgálat eredménye.
Vágólapra másolva!

Whitney Houston szombati temetési szertartását a newarki baptista templomban tartották. A templom kórusát egykor Whitney Houston édesanyja vezette, és fiatal korában ő maga is énekelt benne. A szertartáson csak a rokonok és barátok lehettek jelen, az eseményeket ugyanakkor élőben közvetítették az interneten.

Beszédet mondott többek között Kevin Costner színész, aki Houston partnere volt a Több mint testőr című filmben, énekelt Alicia Keys, R Kelly és Stevie Wonder. Eredetileg Aretha Franklin is énekelt volna, de a család közölte, ő végül nem tudott megjelenni, mert megbetegedett - számolt be a BBC brit közszolgálati csatorna internetes oldala.

Az énekesnő koporsóját egy aranyszínű halottaskocsi szállította a templomba egy közeli ravatalozóból, a rendőrség nagy erőkkel biztosította az útvonalat. A temetés vasárnap lesz.

A BBC idézi az AP hírügynökség jelentését, mely szerint szerint Houston volt férje, Bobbie Brown megjelent a szertartáson, de nem sokkal később távozott, szemlátomást azért, mert vitába keveredett az ülésrendről.

Forrás: AFP
További képekért kattintson a fotóra!