Alvással büntetik a söröző megasztárosokat

Vágólapra másolva!
A hétvégén két megasztáros előadó, Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont többórás késéssel érkezett vissza a szálláshelyre, mert megittak egy-egy sört egy kocsmában. A fiatalok esetében hétköznapi esetből a produkció nagy ügyet csinált: a heti felkészítő, Bereczki Zoltán állítólag még a kizárást is fontolgatta.
Vágólapra másolva!

"Egy profi sosem tenne ilyet. Első mérgemben azt gondoltam, megérdemelték volna, ha kizárják őket. Azóta beszéltem a srácokkal, akik megígérték, hogy ezerrel rákapcsolnak, és a maximumot hozzák ki magukból. Én mellettük leszek és mindenben segítem őket, de tudniuk kell, hogy nálam nincs több dobásuk. Végül azért nem toltam le őket keményebben, mert nem akarom, hogy rossz hangulatban induljon a közös hetünk. Azt hittem, ezek a srácok már többet tudnak erről a szakmáról, de úgy látszik, tényleg nem voltak tudatában a tettük súlyával" - nyilatkozta a Blikknek Bereczki Zoltán zsűritag.

Az énekes szerint nem lehet, hogy szó nélkül átlépjenek a fegyelmezetlenségükön, mert tudniuk kell, hogy az a három óra, amit szombaton kinn töltöttek, ennél sokkal hosszabb idő alatt pótolható. Ezért most az adásig minden nap másfél órával többet kell aludniuk - mondta a lapnak Bereczki.