Testreszabható műszerfallal frissül az 5-ös BMW

bmw műszerfal
Vágólapra másolva!
Opcionális digitális műszerfal jelenik meg a BMW 5-ös sorozatban, a kijelző összesen négyféle megjelenési módot kínál. A GT kínálatába új dízelmotor érkezik.
Vágólapra másolva!

Opcionális digitális műszerfallal frissíti az 5-ös sorozat felszereltségét a BMW, a multifunkciós kijelző az ActiveHybrid változatok kivételével minden modellhez elérhető lesz. A 10,25 colos kijelző a hagyományos, négy kerek kijelzőt jeleníti meg, a normál mellett Comfort, Eco Pro és Sport módban. Ezek különböző színekkel és mutatókkal dobják fel a műszerfal megjelenését.

Júliustól alapáras lesz a csomagtartó nyitását láblendítéssel biztosító rendszer, emellett opciós Bang & Olufsen prémium hangrendszer is megjelenik. Az 5-ös GT kínálata egyes piacokon az 520d változattal bővül, a kétliteres dízelmotor 184 lóerős kiadását szerelik a modellbe.

A GT-ben erősödött az 530d, a háromliteres dízel teljesítményéhez 14 lóerőt és 20 Nm-t csaptak hozzá (258 LE és 560 Nm), átlagfogyasztása 5,8 literre csökkent. Az 550i GT V8-as turbója 407 helyett 450 lóerős lett, legnagyobb nyomatéka 600-ról 650 Nm-re ugrott, 5,5 helyett kerek öt másodperc alatt gyorsul 100 km/órás tempóra. Az új modellévben minden GT modell start-stop rendszert kap.