Szikrázik a feszültségtől a Quimby új klipje

Quimby, Kiss Tibor énekes
Vágólapra másolva!
Az a:normal sessions projekt keretében készült videoklip a Quimby Legyen vörös című dalához, mely mostantól már a weben is megnézhető.
Vágólapra másolva!

A Legyen vörös klipjében a Quimby dalaira amúgy is jellemző presszós, füstös lebujos hangulatot sikerül megfogni, úgy, hogy folyton ott bujkál és néha ki is tör a visszafojtott feszültség. A klip először a Titanic Filmfesztiválon debütált tavasszal, de mostantól kezdve megnézhető ezen a Facebook-alkalmazáson keresztül is.

A a:normal sessions projekttel legutóbb a Hangmás Luna című klipje alkalmával találkoztunk, ezekben a zene és a film élő zenei videoklipek formájában találkozik. A projekt alapítója Vandad Kashefi iráni származású, Magyarországon élő fiatal filmrendező, aki számos közreműködővel dolgozik, a videók pedig Erdély Mátyás, Győri Márk és Csepeli Eszter operatőrök munkái. A 2010-ben indult projekt egyik célja, hogy olyan zenészeket is bemutasson, amelyeket a TV és rádióállomásokon nem hallhat a nagyközönség, valamint, hogy új formában mutassa be a hazai együtteseket.