Vágólapra másolva!
Tovább zajlik az eljárás a hazai focifogadási csalások kapcsán, Nyilasi Tibort is kihallgatták tanúként - írta  pénteki számában a Blikk. A Ferencváros volt labdarúgója a lapnak elismerte, hogy alapvetően utánpótlás meccsekről faggatták.

A lapnak Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette a kihallgatás tényét. "Nyilasinak a hazai focifogadási botrány kapcsán tettünk fel kérdéseket, és ezekre készséggel válaszolt. Szeretném megjegyezni azt, hogy tanúként azok hallgathatóak ki, akiknek a bizonyítandó tényről tudomásuk lehet" - mondta a szóvivő.

"A bundaügy bizonyos vonatkozásairól kérdeztek, és igen udvariasak voltak velem. Annyit elmondhatok, nem az aktív edzői pályafutásom során játszott meccsek miatt hívtak be, s az utóbbi években történt, a közvélemény előtt is már ismert ügyek kapcsán tettek fel kérdéseket" - mondta a lapnak Nyilasi Tibor.

Arra a kérdésre, hogy csak a 2008. szeptemberi, U21-es Szerbia-Magyarország (8-0) találkozó volt-e a tanúkihallgatás témája, Nyilasi kitérő választ adott.

Ugyanakkor azt elismerte, hogy alapvetően a korosztályos labdarúgó-mérkőzésekről faggatták csütörtökön a nyomozók.