Vágólapra másolva!
Szerdán 22.30-kor kezdődik a spanyol szuperkupa-döntő visszavágója, melynek a Real Madrid hazai pályán, de 3-2-es hátrányból vág neki a Barcelona ellen. Messi a 15. clásicós góljára hajt, Ronaldo zsinórban az ötödikre.

Az első meccsen Cristiano Ronaldo góljával a Real szerzett vezetést, majd 3-1-re fordítottak a katalánok, sőt 4-1 is lehetett volna, de egy percen belül Iker Casillas bravúrosan védett, majd kollégája, Víctor Valdés összehozott egy gólt, így lett 3-2 a végeredmény.

José Mourinho csapata az idény első három tétmeccse után nyeretlen, a barcelonai meccs mellett két bajnokin csak egy pontot szerzett. A Barca ellenben hibátlan, igaz, vasárnap nagyon rossz játékkal, vért izzadva verte az Osasunát.

A Barcelona zsinórban negyedszer nyerhet hazai szuperkupát, Lionel Messi pedig beérheti a Clásicókon 15 gólt szerző Raúlt, ha ma este betalál. A két gigász küzdelmei során Alfredo di Stefano lőtte a legtöbb gólt, 18-at.

Nem kell félteni a Realt sem: Ronaldo sorozatban az ötödik klasszikusán szerezhet gólt, az eddigi öt Real-Barca szuperkupa-csata mérlege pedig 4-1 a madridiaknak.