Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Több száz métert zuhant a volt pornós Aleska Diamond

Vágólapra másolva!
Nem riad vissza a magasságtól, az ugrás közben még kép is készült róla.
Vágólapra másolva!

Mint korábban arról beszámoltunk, Sáfrány Emese barátnője, Béres Anett oldalán lesz látható ősszel az Ázsia Expressz új évadában. Már véget ért az Ázsia Expressz következő évadának forgatása, melyet a Fülöp-szigeteken, és Tajvanon forgattak. A műsor szereplői néhány hete érkeztek haza Magyarországra, és minden bizonnyal egy hihetetlen kaland részesei lehettek. Azt egyelőre nem tudni, milyen kalandokban vettek részt a szereplők a TV2 műsorában, de az biztos, hogy Sáfrány Emese nagyon szereti az extrém helyzeteket.

A napokban pár érdekességet osztott meg múltjából követőivel az Instagram-oldalán, melyekből kiderült, hogy a színpadi szerepléstől, vagy egy saját ruhamárka elindításától sem fél, sőt, bizony a magasságtól sem riad vissza. Évekkel ezelőtt ugyanis kiugrott egy helikopterből, melynek következtében több száz métert zuhant.

600 méterről ugrottam ki egy helikopterből, 130 méter hosszúságú Bungee jumping kötéllel, 300 méternyi zuhanás! Világon nő így még nem ugrott!!!

- írta bejegyzéséhez a Tények.hu szerint.

 

Így randizik

Sáfrány Emese élete az elmúlt években a változásokról szólt. Még 2022-ben szakított kedvesével, Ádámmal, a történtek pedig annyira megviselték őt, hogy pszichológus segített neki a feldolgozásban. Nem sokkal később ismét rátalált a szerelem Inti, azaz Zuber Krisztián személyében, azonban 2023 tavaszán szakítottak. Betörtek a légtornász stúdiójába, a drogos teaszeánszos barátnője pedig súlyos sérülésekkel került kórházba. 

A sztár azonban úgy érzi, hogy begyógyultak a sebei, és készen áll egy kapcsolatra. Voltak kellemetlen élményei a randizás terén, amit valószínűleg soha nem fog elfelejteni.

Korábban volt már arra példa, hogy ezt a lépést kihagytam, és egyszerűen annyira nem volt meg a kémia köztünk, hogy le kellett ráznom az ilyen pasikat.

 Ez már alapból kellemetlen, úgyhogy érdemes minden találkozó előtt egy hosszabb beszélgetést megejteni. 

Szerintem a legkiábrándítóbb egy pasiban, ha igénytelen.

 A másik pedig az, ha céltalan az élete, és nem csinál semmi olyan dolgot, ami miatt fel tudok rá nézni. A legvonzóbb viszont az, ha magabiztos, férfias, jó kisugárzása van és tisztelni tudom őt" - vallotta be.

A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében úgy döntött, hogy sajátos módon válogat a pasik között.

"Randizás terén eléggé felkészült vagyok! 

Már a találkozó előtt lecsekkolom a pasikat, nehogy valami olyan meglepetés érjen a randin, ami kínos szituációt szül. 

Ez például lehet egy hosszú beszélgetés, ahol egyébként már sokan nem jutnak át a rostán" - magyarázta. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről