Vágólapra másolva!
A május 4-i Floyd Mayweather-Robert Guerrero mérkőzés előtt a két profi bokszoló édesapja is verést ígért egymásnak - írja a Profiboksz.hu.

Floyd Mayweather hosszú évek után dolgozik ismét az apjával, aki nem éppen a visszafogott stílusáról híres. Egy interjúban nemrég felhívta rá a figyelmet, hogy jobb lesz, ha Ruben Guerrero, Robert apja nem nagyon ugrál a sajtóeseményeken, különben simán neki fog menni.

"Guerrero jó nagy szarban van, ha úgy véli, akármit is kezdeni tud a fiammal, és azt is megmondom, hogy nem érdekel, milyen idős az apja, ha átlép egy bizonyos határvonalat, beverem a képét. Roben tehát megkapja a zakót a fiamtól, én pedig az apját verem bucira."

Ruben Guerrero nem maradt adós a válasszal: "Akármikor kimegyek vele az utcára, kettesben, aztán meglátjuk, melyikőnk jön vissza. De akár mindkettő jöhet, nem kell oda Robert sem. Szívesen megkínálom mindkettőt egy brióssal. Ha forró hangulatot akarnak, hát legyen. Veretlen vagyok a sikátorokban, utcai bunyós vagyok, nem fosok be ettől a baromtól."

Mayweather-apa erre is reagált: "Bár megpróbálna nekem esni ez a faszkalap. Akár az ajtót is bezárhatják, olyat bemázolok neki, hogy a padlóról kell felvakarni. Nem tudom, melyik részén lőhették meg ezt a hülyét, de biztos nem volt súlyosabb, mint az én lőtt sebem. Azt mondja, hogy veretlen az utcán? Akkor készüljön fel, hogy ez nem sokáig lesz így, mert én nem baszakodok vele. Hatvan éves leszek hamarosan, de lefogadom, hogy akármikor lecsapom ezt az ötvenixes barmot. Ott leszek a sajtókonferencián, és jobb, ha azonnal kész lesz, amint találkozunk. Ezzel az utcaszéli dumával engem nem szarat be. Inkább nézzen utána a múltamnak. Ahogy mondtam, be is lehet majd zárni az ajtót, csak adjanak majd elég teret az ürgének, hogy legyen hova zuhannia, ha tényleg megpróbál belemászni a képembe."

A két fiú is megirigyelhetné az apák keménykedését.