Vágólapra másolva!
Örül az Arsenal elleni vereség után a Bayern Münchenre zúduló kritikáknak Thomas Müller, a csapat csatára. Toni Kroos és Manuel Neuer tart kicsit a Bajnokok Ligája-negyeddöntős ellenféltől, a Juventustól.

"Elég hülye érzés. Mindannyian tudtuk, hogy még egy 2-0-s vereséggel is továbbjutunk, de egyáltalán nem gondoltuk, hogy megtörténhet. Talán ezzel követtük el a hibát" - mondta Müller az Eurosportnak. A Bayern a BL-nyolcaddöntőjében 3-1-re nyert az Arsenal otthonában, a párharc lefutottnak tűnt, ám hazai pályán 2-0-ra kikapott, így végül csak idegenben lőtt góllal jutott tovább.

"Annyiban viszont jól jött ez a kudarc, hogy már nem érezzük magunkat a hetedik mennyországban. Most megint kritikus lehet velünk szemben a sajtó, ahogy a bennfentesek is, ami segíthet visszatalálni a legjobb formánkhoz" - fűzte tovább a gondolatot Müller.

Toni Kroos a BL-sorsolás után nem volt különösebben feldobott: "A Juventus a csoportkörben kiejtette a címvédő Chelsea-t, ez a legkevésbé jó sorsolás a Barcelona után. Arturo Vidal a Juventusnál lett topjátékos, két kimagasló meccs kell, hogy továbbjussunk."

Manuel Neuer kapus is óvatos: "Az olasz csapatok mindig jól szervezettek, de egyértelműen vannak továbbjutási esélyeink. Örülünk, hogy otthon kezdünk, várjuk mindkét meccset."

A Bayern szombaton a Leverkusen otthonába látogat, a Juventust április másodikán fogadja majd, a visszavágó tizedikén lesz.