Magyar tévén Kevin Bacon és Kiefer Sutherland sorozatai

kevin bacon, the following
Vágólapra másolva!
Kevin Bacon meglehetősen sötét drámai sorozatát, a The Following várhatóan júniusban indítja az RTL, az RTL II-re pedig jön Kiefer Sutherland Touch című szériája.
Vágólapra másolva!

"Az RTL II-re a Touch, a Tökéletes célpont 1. és 2. évad, a Nyomtalanul 2. évad, Dollhouse 2. évad, és a Sötét zsaruk 1. és 2. évad érkezik. A Cool-ra pedig jön a 24 8. évada, a Vámpírnaplók 2. évada és a Kemény zsaruk 2. évada. Az Alcatraz mindkét csatornán megy majd" - nyilatkozta Kolosi Péter a Sorozatwikinek.

Forrás: [origo]

A Hetedik érzék-ből nem lesz második évad, ebből egy évadot vett meg az RTL, de nem volt annyira sikeres, így a folytatás nem kellett. A programigazgató tervez még a Helyszínelők-kel a szezon későbbi részében, A zöld íjász után lehet majd rá számítani. "A Vámpírnaplók harmadik évadával szintén tervezünk, de azt nem tudom megígérni, hogy még idén elindul. Egyszerűen nem biztos, hogy befér a struktúrába. Az is elképzelhető, hogy még idén lesz Vámpírnaplók, de nem az RTL Klubon, hanem a Cool-on lehet majd először látni a következő szezont. A The Following-ot is el szeretnénk indítani, Kevin Bacon sorozata júniusban indulhat" - tette hozzá.