Itt a harmadik Street Food Show

tavaszi street food show
Vágólapra másolva!
Május 10-12. között rendezik meg az idei első Street Food Show-t a Hold utcai piacon, ahol őstermelői, kézműves, utcai ételek kóstolása mellett szépírók és bloggerek gasztronómiai műsorait is megnézhetik.
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

A Street Food Show olyan ételeket népszerűsít, amelyek gyorsan bekaphatók, emellett finomak is - erről bővebben a Vajda Péterrel, az egyik ötletgazdával készült interjúnkban olvashat.

A mostani, tavaszi fesztiválon lesznek kézműves sörök (Kandalló Kézműves Pub), különleges pékáruk, igazi olasz édességek, sőt, egy másik piac is, a Szimplakert Háztáji piaca (a váci Szimplavével és a Szimpla Kerttel együtt) őstermelői szendvicsekkel, pitékkel és szürkemarhagulyással.

Az eseményre kiköltözik még :

Programok

A háromnapos rendezvényen három tematikára épülnek a programok. Az első napon olyan magyar vendéglátósok mutatkoznak be, akik nemrég vágtak saját üzletbe: a Kazinczy utcai Bors gasztrobár séfjei (interjú itt), a Desszert.Neked-től Korponai Péter, valamint a Pig 37 csapata, velük pénteken 12.00-15.00-ig találkozhatnak.
A szombat az irodalmároké, déltől Cserna-Szabó András, Bächer Iván és Nyáry Krisztián beszélgetnek és főznek a színpadon (12-00-15-00). Az utolsó nap a bloggereké, Limarával, Vegasztromániával, Flat-Cattel, végül pedig a Gabojsza - Food & Wine - és a Praliné Paradicsommal, szintén dél és három óra között.
Bővebb információ a fogásokról ezen a linken.

Nyitvatartás:

  • május 10. péntek: 12.00-24.00
  • május 11. szombat: 10.00-24.00
  • május 12. vasárnap: 10.00-20.00