Vágólapra másolva!
A 4-0-s vereség ellenére megpróbál optimistán tekinteni a jövő heti, Bayern München elleni visszavágóra Marc Bartra, a Barcelona fiatal védője. Úgy véli, ha a Milant sikerült 4-0-ra legyőzni, akkor ez a bravúr miért ne történhetne meg ismét a BL-elődöntőben.

Bayern München - Barcelona 4-0

Arra kéri Marc Bartra, a Barcelona labdarúgócsapatának játékosa a katalán szurkolókat, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy az egy hét múlva esedékes visszavágón sikerüljön kiharcolni a továbbjutást a Bayern München ellen.

A Barcelona kedden súlyos, 4-0-s vereséget szenvedett Németországban, de Bartra szerint van még 90 percnyi esély a döntőbe kerülésre.

"0-4-ről nem lesz könnyű, de meg kell próbálnunk. Egy mérkőzés még hátravan, a stadionnak erődként kell funkcionálnia, és kérem a szurkolókat, hogy jöjjenek, segítsenek nekünk. Ha a Milan ellen ment, most miért ne sikerülne?" - idézte Bartrát a Sport.es.

A Barcelona a nyolcaddöntőben 2-0-ra kikapott Milánóban, de a visszavágón 4-0-ra elverte a Milant.

"Optimistának kell lennünk a folytatást illetően. Mi vagyunk a Barcelona, mi voltunk és mi vagyunk a világ legjobb csapata" - tette hozzá Bartra.