Vágólapra másolva!
A francia másodosztályban éllovas Monaco monumentális átigazolási tervekkel állt elő, a jövőre újonc csapatba Radamer Falcaót, Carlos Tévezt, Pak Dzsi-Szungot és Patrice Evrát is megpróbálják becsábítani.

A klubot birtokló Dimitrij Ribolovljev kimondott célja, hogy a PSG-hez, a Manchester Cityhez vagy a Chelsea-hez hasonlóan európai élcsapatot vásároljon össze 9,1 milliárd dolláros vagyonára alapozva.

Az orosz mágnás egyik célpontja Carlos Tévez, a Goal.com szerint a Manchester City is szívesen szabadulna a magas fizetésű sztártól, akinek jövőre lejár a szerződése, így már nem sokáig kaphat érte pénzt a klub.

A Monaco egy másik klasszisért is bejelentkezett, és a Goal.com úgy tudja, a Chelsea-vel szemben lépéselőnybe került a Radamel Falcaoért vívott harcban. A francia klub hajlandó kifizetni a 60 milliós kivásárlási árat az Atlético Madridnak, és évi 10 millió eurós fizetést kínál a kolumbiai csillagnak.

Forrás: AFP/Sergey Guneev
Ribolovljev megpróbál a PSG és a ManCity nyomába eredni

A szakportál Patrice Evra lehetséges érkezését is taglalja, a Manchester United francia hátvédje korábbi klubjához térne vissza, melyet négy szezonon át erősített.

Pak Dzsi-Szung megszerzését több okkal is valószínűsítik, a dél-koreai csatár egyrészt aligha marad a PL-ből kiesett QPR-ben, másrészt jelentős kereskedelmi bevételt hozhatna a klubnak, azzal hogy Ázsiában népszerű.

A korábban Koman Vladimirt is foglalkoztató Monaco két körrel a vége előtt vezet a francia másodosztályban, és már biztosan feljut az élvonalba.