Vágólapra másolva!
A francia L'Équipe szerint a PSG vezetői megkörnyékezték a Chelsea-től távozó Rafa Benítezt, akit Olaszországból és Angliából is csábítanak.

Beníteznek már csak két amerikai gálameccse van a Chelsea edzőjeként, aztán munkanélkülivé válik, de nem kell attól tartania, hogy a következő idényben csapat nélkül marad. A PSG vezetői egyre kevesebb esélyt látnak arra, hogy a Real Madrid által Mourinho-utódnak kiszemelt Carlo Ancelotti marad a csapatnál, így felvették a kapcsolatot Benítez képviselőivel.

A spanyol edzőt finoman szólva sem szerették a Chelsea-drukkerek, de ő megtette a dolgát, Európa Ligát nyert a csapattal, amelyet a Premier League-ben elért harmadik hellyel a BL-be juttatott, és lehet, hogy pont ezek az eredmények tették ilyen kapóssá.

Benítezt ugyanis nem csak az újdonsült bajnok párizsiak csábítják, de a Serie A-ban második helyen záró Napolinál is felmerült a neve, miután kiderült, hogy Walter Mazzarri nem marad a klubnál. Sőt, a Tony Pulis távozása miatt edző nélkül maradt Stoke City is szívesen látná az edzőt, más kérdés, hogy Benítez szerintünk szívesebben menne egy nagycsapathoz, mint a Premier League 13. helyezettjéhez.