Vágólapra másolva!
Nagy verseny zajlik Júlio Césarért, a brazil válogatottal Konföderációs Kupa-győztes kapust többek között az Arsenal és a Barcelona is szeretné soraiban tudni.

Júlio César az előző szezonban a Premier League-ből kipottyanó QPR-ban védett, de attól nem kell félnie, hogy ősztől a másodosztályban szerepel majd, mert sorban állnak értek a jobbnál jobb csapatok.

Az Interrel korábban BL-t nyerő kapust jól ismerik Olaszországban, és a neve a Milannál és a Románál is felvetődött, a Barcánál pedig azért került képbe, mert bár a katalánok előszerződést kötöttek Marc-Andre ter Stegennel, a fiatal német kapus valószínűleg marad egyelőre a Mönchengladbachnál. A legesélyesebb azonban az Arsenal, a 33 éves kapus ugyanis kifejtette, hogy szeretne Londonban maradni.

Egy másik brazil, Kaká sorsa is kérdéses, több lap ugyanis úgy tudja, a Real Madrid már megegyezett a Sao Paulóval az átigazolásáról.

Az irányító az előző idényben csak 12 spanyol bajnokin lépett pályára a Realban, és mivel szeretne játszani jövőre a hazai rendezésű vébén, a több lehetőség miatt kézenfekvő lenne, hogy elhagyja a madridiakat. A Sao Paulo volt az a klub, ahol elindult Kaká pályafutása, 2003-ban tőlük szerezte meg a játékost a Milan, amellyel aztán BL-győztes és aranylabdás is lett.