Vágólapra másolva!
Az Auburn egyetemi amerikaifutball-csapata már két hete is elképesztő körülmények között tudott győzni, de az Alabama ellen ezt is sikerült felülmúlni.

A meccs 28-28-ra állt, az Alabama még támadhatott fél perccel a vége előtt, és T.J. Yeldon az Auburn 38 yardos vonaláig vitte el a labdát, amikor úgy tűnt, lejárt az idő. A bírók később visszanézték az esetet, és kiderült, egy másodperce még van az Alabamának.

Az edző, Nick Saban úgy döntött, nem passzjáték következik, hanem megpróbálkoznak egy mezőnygólkísérlettel, annak ellenére, hogy korábban a rúgójátékos három esetben is kudarcot vallott.

Éppen ezért az újonc rúgó, Adam Griffithre várt a nagy feladat, hogy lezárja a meccset, de az 54 yardos rúgása rövidre sikerült, a labda pedig az end zone-nál várakozó Auburn-játékosé, Chris Davis kezébe pottyant.

Davis megindult a labdával, a társak blokkjainak köszönhetően kikerülte a rárontó ellenfeleket, majd a 109 yardos futással eljutott az Alabama célterületéig, amivel megnyerte csapatának a meccset.