Jó hírt kapott orvosától Brian May

Dr. Life, Lehet, hogy rákos Brian May, a Queen gitárosa
Vágólapra másolva!
A Queen gitárosát rák gyanújával kezdték vizsgálni a múlt hónapban, ám szerencsére a szövettani mintában nem találtak rákos sejteket. További jó hír, hogy előkerült egy eddig ismeretlen, régi Queen-dal is.
Vágólapra másolva!

A 66 éves zenész az után fordult orvoshoz, hogy december elején erős hát- és csípőfájdalmak miatt alig bírt lábra állni, majd miután egy MRI-vizsgálat elváltozásokat mutatott ki a csontjaiban, a szövettani vizsgálat is szükséges lett. May aztán hétfőn azzal a jó hírrel szolgált a honlapján, hogy az aggodalmak szerencsére fölöslegesek voltak: "Tegnap este hívott a specialistám egy remek hírrel, miszerint a prosztatámból vett szövettani mintában nem találtak rákos sejteket" – írta a honlapján May. Persze még további vizsgálatok is szükségesek ahhoz, hogy kiderüljön, mi okozta a fájdalmait, de úgy tűnik, hogy a legrosszabbtól nem kell tartania.

Forrás: AFP/Getty Images/David Becker

May azt is elárulta, hogy régi stúdiószalagok között kutatva találtak egy több mint harminc évvel ezelőtti Queen-számot, amelyet eddig még rajtuk kívül senki nem hallott. "Mivel szerencsére senki sem szivárogtatta ki az internetre, megtehetjük, hogy egy kicsit még polírozzuk, mielőtt nyilvánosságra hozzuk a dalt" – írta boldogan May, de azt még nem tudni, mikor hallhatják a rajongók is a dalt.