Vágólapra másolva!
Pintér Attila még nem tudja, hogy ki ellen mutatkozik be, és hogy júniusban melyik két erős válogatott lesz a magyar futballcsapat ellenfele. A szövetségi kapitány örül, hogy a Videoton edzője is támogatja a munkájában.

Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az MLSZ TV-nek nyilatkozva köszönetet mondott azoknak az edzőknek, akikkel beszélhetett eddig.

"Felvázoltuk, hogy összefogásra van szükség, hogy a válogatott összeálljon és ütőképes legyen. Sikerült egyeztetnem a Videoton edzőjével is, Gomes a támogatásáról biztosított. Pozitívan áll a magyar futballhoz, végre egy olyan külföldi szakember, aki bízik a felemelkedésben, és minden segítséget megad" - mondta Pintér.

A kapitány elmondta, taktikailag próbálja összerakni a csapatot, sokat gyakorolták a labdakihozatalokat, illetve a támadás-védekezés és a védekezés-támadás átmeneteit.

"Hogy március 5-én kivel játszunk, nem tudom. nem biztos, hogy azok közül kerül ki az ellenfél, akikre javaslatot tettem. Az biztos, hogy júniusban két, minél erősebb ellenféllel szeretnénk játszani, olyannal, aki vagy kint van a világbajnokságon vagy velünk egy kalapban lesznek a selejtezők sorsolásán. Akkor már látnunk kell, hogy milyen hibáink vannak, és mi az, amelyen javítanunk kell" - tette hozzá.