Minden kigyulladt egy karambolban

villamos, baleset, tűz, budapest
Budapest, 2014. január 16. Kiégett villamos, teherautó és személyautó a X. kerületi Sírkert utcában 2014. január 16-án. A járművek egy átjáróban ütköztek össze a villamossínen, majd kigyulladtak. A személyautó, a teherautó, valamint a 37A jelzésű villamos első kocsija teljesen kiégett. A balesetben a teherautóban egy ember, a villamosban pedig két utas sérült meg könnyebben.
Vágólapra másolva!
Egy villamos, egy autó és egy teherautó ütközött a X. kerületben, mindhárom kiégett.
Vágólapra másolva!

Villamos, teherautó és személyautó ütközött össze Budapesten, a X. kerületi Sírkert utcában csütörtök reggel. A balesetben mindhárom jármű kigyulladt, hárman megsérültek – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A három jármű egy átjáróban ütközött össze a villamossínen. A személyautó, a teherautó, valamint a 37A jelzésű villamos első kocsija teljesen kiégett. A balesetkor a teherautóban egy ember, a villamosban pedig két utas sérült meg könnyebben. A mentők mindhármukat kórházba vitték.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Kozma utcában teljes útzár van érvényben. A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írta: a baleset miatt a 37A járatszámú villamos vonalán jelenleg a Kada utca és Új köztemető (Kozma utca) között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán