A LifeNetwork és az OzoneNetwork műsorkínálata 2014-ben

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork tévében minden eddiginél több saját gyártású műsort láthatnak a nézők 2014-ben.
Vágólapra másolva!

Hamarosan Szily Nóra új műsort kap és sztárbeszélgetései egészen új formátummal kerülnek képernyőre. Új részekkel folytatódik az "EzZsír!" című heti életmódmagazin, új évaddal megy tovább a magyar éttermeket és séfeket bemutató magyar gasztroreality, a "Restaurant". Saját főzőműsort kap Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi "UFF, azaz Unokáink is Főzni Fogják" címmel. Új részek készülnek a "Gréta Konyhája" című vegán műsorunkból. Lesz rendszeres életmód és sztárhíradó-jellegű műsorunk és több olyan heti magazin is képernyőre kerül az év második felében, amely nagyon illeszkedik a LifeNetwork tévé életmód tematikájához és még nincs a magyar piacon.
Elképesztően sok új vásárolt tartalmat is kínálunk a nézőknek. Leendő és kezdő szülők kedvence lesz a "Terhes terhesség" és a "Hazajön a Baba" című sorozatunk. "Pokoli kamaszok" címen a gyakorló anyukákat-apukákat sem hagyjuk tanácsok nélkül. Nemsokára képernyőn lesz a "Kicsi a mellem, nagyobbat akarok" c. műsorunk. Hamarosan új makeover és beauty reality sorozatok is képernyőre kerülnek. Új évaddal folytatódnak a sikeres szériáink: "Amiről a vészhelyzetben sem beszélnek" és a "Ha ciki, ha nem beteg vagy" c. szórakoztató dokuk.

Az OzoneNetwork, Magyarország legnézettebb közösségi tévéje szintén nagyon sok új tartalmat kínál. Vadonatúj részekkel folytatódik a kiváló nézettségi eredményeket elérő saját gyártású "Hogyan készül? Megmutatjuk!" c. dokusorozat. Naponta új epizódokkal kerül képernyőre a Kovács "Koko" István vezette OzoneGPS c. környezetvédelmi magazin. Hamarosan új arculatot kap az Egyenlítő, Magyarország egyetlen napi öko,- és véleményműsora. Több sajátgyártású dokumentumfilmet is kínálunk. Március 15-én bemutatjuk a Katasztrófák Magyarországon c. sorozatunk új epizódját az egy évvel ezelőtti, emlékezetes hóhelyzetről. Lesz árvizes epizód és saját gyártású travel-dokuk is képernyőre kerülnek. Jelenleg Afrikában és Ázsiában forgatnak a stábjaink.
A vásárolt filmjeink is okosak, érdekesek lesznek. Képernyőre kerül a világsikerű BBC-megaprodukció a " Bolygónk a Föld. "Érintetlen Afrika" címmel ízelítőt adunk az Afrika nyújtotta fantasztikus élményekből. A legújabb számítógépes technikával készült "Amikor a Föld diktál" c. sorozatunkban elképesztő látványvilágban lesz része a nézőknek. A "Károly, a környezetbarát trónörökös" c. műsorban pedig a világhíres brit trónörökös eddig kevésbé ismert arcát láthatjuk. Új évadokkal folytatódik "A világ madártávlatból" c. rendkívül sikeres sorozatunk is.

Az OzoneNetwork és a LifeNetwork tévé is csaknem 2 millió háztartásban nézhető.