Beszólós, haragos párbaj közeleg a VV6-ban

VV6
Vágólapra másolva!
Viki lesz Dávid ellenfele a következő Való Világ-párbajon.
Vágólapra másolva!

A VV6-ban a taktikázó Dávid elintézte, hogy ő kapja a legtöbb jelet: több lakótársát azzal győzte meg, hogy megígérte nekik, hogy a nehéz természetű Vikit próbálja majd kiejteni. A kihívás előtti riportszobás beszélgetésben olyanokat mondott, mint „dogmává szilárdult a hierarchiai rendszer", majd jelezte, hogy röviddel az adás előtt született meg az elhatározása.

„Roppant nehéz volt a döntés. A végén három ember maradt, az utolsó nap utolsó percében hoztam meg a döntést. Akik bejöttek ide, az életükkel játszanak. A döntésem nem csak az én, hanem a többiek életére is kihatással lesz. Eljött a pillanat: akit kiviszek párbajra, az Viki" – jelentette be kissé teátrálisan.

VV6 Forrás: RTL II

Viki élete amúgy is veszélyben volt a napokban, ugyanis eldugta Gyúrós József plüssmaciját, a testépítő fiatalúr pedig dühöngve, haragos szuszogást hallatva vonult fel-alá az objektumban, mint egy felbőszült bika. A párbaj során két aktív, sokat szereplő, jó karakter feszül egymásnak, egy pedig kiesik, miközben benn van még több passzív, reality szempontból kevéssé használható személy.