A luxust nem lehet elég korán kezdeni

A Burj al Arab hotel Dubajban
Vágólapra másolva!
Aranyozott iPadet, egész napos szórakoztatást és saját partszakaszt kínál a gyermekeknek egy dubaji szálloda.
Vágólapra másolva!

Új szolgáltatást vezetett be a tehetős vendégek gyermekei számára a világ első hétcsillagos szállodája. A dubaji Burdzs al-Arab nem kér külön pénzt a Spoilt Rotten (különlegesen elkényeztetett) nevű csomagjáért, de csak azok vehetik igénybe, akiknek szülei lakosztályt bérelnek a hotelben. Ezek ára pedig napi 400 ezer forinttól kezdődik Dubaj ikonikus szállodájában.

Forrás: AFP/Photononstop

A szolgáltatás személyes inast és 24 órás szórakoztatást foglal magában. A gazdag szülők csemetéinek saját partszakasz jár a hotel magánstrandján, ahol fagyi, a pattogatott kukorica és az üdítőitalok ingyen vannak. A gyerekek a medencét is elkülönítetten használhatják, és a belső játszótérbe is ingyen beléphetnek. A luxus jegyében 24 karátos arannyal borított iPaden játszhatnak, a lakosztályban PlayStation és Xbox várja őket. A kis vendégeket naponta édességvonat látogatja meg, este pedig ágyba fekteti őket a személyzet.

A vitorlára emlékezető, 321 méter magas Burdzs al-Arab azt állítja magáról, hogy a világon a legnagyobb luxust kínálja 202 lakosztályával, amelyek mindegyikéhez jacuzzi jár. Az új szolgáltatással a legfiatalabb korosztályt is igyekeznek erről meggyőzni, mivel – ahogy Heinrich Morio igazgató a Daily Mailnek mondta – „a luxusnak nincs korhatára".