Lehet szavazni az üzleti alkalmazásokra

Vágólapra másolva!
Nemrég hírt adtunk a Deutsche Telekom Üzleti appok versenye címmel indított régiós kezdeményezéséről. A cég és leányvállalata, a Magyar Telekom komoly nyereményekkel jutalmazza a legjobb, felhő alapú technológiára épülő üzleti célú alkalmazások független fejlesztőit. A jelentkezés zajlik.
Vágólapra másolva!

Az eddigi jelentkezők fókuszában az átlagos iroda napi működése áll: mobilbarát emailsablon, könyvelési adatok áttekinthető elemzésben, dokumentumkezelés, de olyan alkalmazás is pályázik, amelyik az üzleti hívások lehallgatását küszöböli ki.

Ha Neked is van egy felhőalapú üzleti megoldás-ötleted, amely megkönnyíti a vállalkozások mindennapi életét, akkor pályázz, nyerj, és indítsd be! Kerülj fel az Üzleti app sikerfalra, gyűjts szavazatokat és nyerd el a fődíjat, hogy bemutathasd applikációdat egy, a Telekom által biztosított több milliós reklámkampányban, amellyel akár 200 000 üzleti ügyfelet is elérhetsz! Van egy jó koncepciód, amely a következő 6 hónapban valósul meg? Jelentkezz, és lehetőséged nyílik akár 80 000 € értékű beruházás elnyerésére.

A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a vállalkozások közönségszavazattal jutalmazzák. Szavazni júniu 30-áig lehet, de a pályázatra ez az utolsó pillanat: május 22-én zárják le a jelentkezéseket. A részletes feltételekért ide érdemes kattintani.

A pályázatra május 22-ig várják a jelentkezőket, részletes feltételek az Üzleti app sikerfalon, a www.sikerfal.hu weboldalon érhetők el.