Ledobálták a színpadról Macaulay Culkin zenekarát

Vágólapra másolva!
A színész együttese, a Pizza Underground egy nottinghami fesztiválon lépett fel, de negyedóra után kénytelen volt befejezni a koncertet.
Vágólapra másolva!

A kilencvenes évek legnagyobb gyereksztárja, Macaulay Culkin is tagja a Pizza Underground nevű vicczenekarnak, amely a Velvet Underground egykori dalainak humorosnak szánt verzióit játssza, és a dalok szövegét pizza tematikára írják át - bővebben itt írtunk róluk. Az együttes vasárnap este a Dot To Dot nevű utazó fesztivál nottinghami állomásán játszott Angliában, ahol azonban már az első szám után zúgolódni kezdett a közönség, amely az elégedetlenségének azzal is hangot adott, hogy söröskorsókkal dobálta a zenekart. "Miért dobáljátok? Én inkább meginnám!" - próbálta csitítani a dobálózókat Culkin, ám sikertelenül, és végül három szám után a Pizza Underground levonult a színpadról.

"Ez egyszerűen borzalmas. Nem hiszem el, hogy Culkin ilyen zenét csinál. Kit érdekel ez? Biztos az amerikaiaknak ez jön be" - idézett a Nottingham Post valakit a közönségből. A fesztivál szervezői viszont más véleményen voltak, kivezettettek öt tagot is a közönségből, és sajnálkozásukat fejezték ki, amiért egy kisebbség tönkretette a közönség szórakozását.