Mourinho és Ronaldo nem kér egymásból

VERTICAL FOOTBALL TRAINING FULL-LENGTH
Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (L) looks at Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo during a training session on November 5, 2012 in Madrid on the eve of their UEFA Champions League football match against Borussia Dortmund. AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
José Mourinho és Cristiano Ronaldo nem kereste egymást azóta, hogy a portugál szakember elhagyta a Real Madridot.

Mourinho irányítása alatt Ronaldo spanyol bajnokságot, Spanyol Kupát és Spanyol Szuperkupát nyert a Real Madridnál, a portugál aranylabdás szárnyalt, ennek ellenére nem lettek jó barátok honfitársával.

„Nem tartjuk a kapcsolatot. Ő a Realban játszik, én a Chelsea edzője vagyok, nem fognak látni bennünket együtt lógni valahol” – nyilatkozta Mourinho. „Emlékszem a jóra és a rosszra is. Emlékszem, hogy egy gólgép, emlékszem arra, hogy segített nekem elnyerni a trófeákat, és 100 ponttal megnyerni a bajnokságot minden idők legjobb Barcelonája előtt, de mióta eljöttem Madridból, nem beszéltünk.”

Mourinho és Ronaldo nem lettek barátok Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Mourinho ezzel gyakorlatilag pontot tett azoknak a pletykáknak a végére, amelyek szerint Ronaldo a nyáron a Chelsea-be igazol.