Meztelenül rohangált a pesti utcákon

VV Laci, Való Világ 7, VV
Vágólapra másolva!
A 23 éves Laci facér, és mindenképp fel akar szedni néhány lányt a Való Világ 7-ben. Nagy csajozógépnek titulálja magát, és nincs olyan dolog, amit ne tenne meg az RTL II valóságshow-jának fődíjáért. Ha úgy alakul, elég bunkón beszólogat, de ha kell, kiáll másokért, egyszer támadók ellen védte meg a barátnőjét. Az Origónak a beköltözés előtt mesélt.
Vágólapra másolva!

Az őszinte, nyílt emberek társaságát keresi majd a villában, azokkal pedig biztosan rosszban lesz, akik beszélnek róla a háta mögött. "Ha kell, akkor durva vagyok másokkal, de nem szégyellem, ha valamit én rontok el, be tudom látni a hibáimat. Ami a szívemen, az a számon, emiatt már többször kerültem kényelmetlen helyzetbe, de ösztönösen fogok játszani. Járok boxolni, de ez csak sport, nem vagyok az a verekedős típus az életben. Egyszer meg kellett védenem a barátnőmet, mikor négy idegen rátámadt, de csak úgy magamtól nem állok neki verekedni" - mesélte.

„A stratégiám bent csak annyi lesz, hogy úgy megyek be a többiek közé, mintha új diákként érkeznék egy iskolába: beülök és csendben figyelek, röhögcsélek velük, padtársat választok és kiszúrom azokat, akiket mielőbb ki akarok rúgatni" - árulta el.

VV Laci a beköltözés előtt Forrás: RTL Sajtóklub

Közel kilencven csaja volt eddig, és mindenképp szeretne összejönni valakivel a villában, ha csak egy-két alkalomra is. "Egy hónapnál tovább biztosan nem bírom szex nélkül, úgyhogy nagy kihívás lesz számomra, ha nem lesznek bevállalós, pasizós lányok a játékban. Nincs nőideálom, csak az a fontos számomra, hogy ne szőke legyen a lány. Szerelembe nem szeretnék esni, de nem fogok ellenállni, ha közeledik felém valaki. Alkalom szüli a tettest, én pedig nagyon szeretek tettes lenni."

Tartja magát akkora egyéniségnek, hogy megnyerje a játékot, szerinte hamar szimpatikus lesz a nézőknek. "Nagy álmom, hogy olyan birodalmat építsek ki, mint Majka, szerintem ő nagyon jól keverte a kártyáit, mindent kihozott az itt szerzett ismertségből. Számomra is kiugrási lehetőség ez, hogy felfedezzenek, és ne a bányában kelljen robotolnom életem végéig. Egyébként sofőr vagyok, a felső tízezer gyerekeit hordom iskolába, és szeretem a munkámat, a VV7 után is vissza fogok menni dolgozni."

Majka példáját szeretné követni, már megvan a taktika Forrás: RTL Sajtóklub

A tetoválásairól szívesen mesél, mindegyik élete egy-egy fontos pillanatát ábrázolja. "Elég sok tetkóm van, ki van varrva az egész hátam, a mellem és a jobb bordám, de vannak minták a lábamon és a karomon is. Mindegyikhez emlékek kötődnek, egyiket sem tudom kiemelni a többi közül, másért fontos a koponya, és másért a maszk. A megjelenésem is tükrözi, hogy milyen vagyok, vagánynak tartom magam, aki bármit bevállal, ha kedve tartja, egyszer egy üveg piáért meztelenül futottam végig Budapest egyik utcáján. A villában sem hazudtolom meg magam, csajozni és bulizni fogok, mint a valós életben."