2014 legszörnyűbb gasztronómiai képződményei

cronut dominique ansel clapkép
LOS ANGELES, CA - MARCH 01: General view of atmosphere at Barneys New York Invites You To Meet Chef Dominique Ansel And Experience Cronut at Barneys New York At The Grove on March 1, 2014 in Los Angeles, California. Ari Perilstein/Getty Images for Barneys New York/AFP
Vágólapra másolva!
Az elmúlt években megszaporodtak a különböző hibridek és Frankensteinek a gasztronómia területén, amelyekből idén is előkerült pár furcsaság.
Vágólapra másolva!
Az egész hisztériát a croissant és fánk keverék cronut kezdte, amelynek idén az alkotó felfedte receptjét. Itt olvashatják. Forrás: AFP/Ari Perilstein
A Churro Borough feltalálta a churrost vaníliafagylalttal. Ez éppen nem baj. Recept a linken. Forrás: Táfelspicc
A Pizza Hut elkészítette a Pizza Hut Doritost, ami egy pizza csipsszel. Hát ez már határeset. Forrás: Pizza Hut
Egy kajablogger főtt tésztából sütött fánkot. Forrás: culinarybrodown.com
A KFC rántott csirkebuciba rakott egy hamburgerpogácsát és tényleg elkezdte árulni. Forrás: kfckorea

A Burger King szalonnás fagyit készített, amely akkora sikert aratott, hogy az egész USA-ban árulták.

Az Umami Burger franchise csokoládés csirkét készített, sajnos nem a csodálatos mole poblano (étcsokoládés-paprikás-fűszeres öntet) nyomdokain, hanem undorítóan. Forrás: ChocoChicken

Az Unilever bevezetett egy margarint, amiben vaj van.

Forrás: Origo

Megjött a ződ kóla, de minek? Forrás: Origo