Kamera előtt pózolt a nyíregyházi támadó

garázda, körözés, Nyíregyháza, rendőrség
A rongálás előtt még ismerősével sörözött a nyíregyházi támadó
Vágólapra másolva!
Tanárra támadt a nyíregyházi férfi, aki előtte betörte egy iskolai tanműhely ajtóüvegét, és kötözködött a diákokkal. Az elkövető korábban a műhely melletti presszóban sörözött, felvette egy biztonsági kamera is.
Vágólapra másolva!

Garázdaság miatt keresi a nyíregyházi rendőrség a képen látható férfit, aki a gyanú szerint február 15-én került összetűzésbe egy helyi iskola diákjaival és tanárjukkal.

Sörözés után kezdődött a balhé

A korábban egy presszóban, ismerősével italozó férfi valamiért összeveszett a tanulókkal, majd megrongálta műhelyük ajtaját. Rátámadt az ott dolgozó tanárra is, aki az okozott kár megtérítését követelte tőle - próbálta megütni a pedagógust, majd távozott a helyszínről.

Pózolt a kamera előt

Nem számolt viszont azzal, hogy a presszó biztonsági kamerája is rögzítette, miközben egy ismerősével pózolt, hogy a csapos fotót készítsen róluk.

A rongálás előtt még ismerősével sörözött a nyíregyházi támadó Forrás: Police.hu

A rendőrök most a kamera felvételei alapján keresik a gyanúsítottat. Kérik, hogy aki felismeri a képen látható férfit, vagy az üggyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen vagy telefonon a 06-42/524-600 telefonszámon, illetve név nélkül tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán.