Panorámavideó, lendületet kaphat a tejipar, biztonságos befektetés, parlament és brókerügy

Vágólapra másolva!
Reggeli lapszemlénk.
Vágólapra másolva!

A mai parlamenti ülésen eldől, legyen-e gyorsított szavazás és tárgyalás a brókerbotrányok áldozatainak kártérítéséről, írja a Napi. Négyötödös elfogadás kell ahhoz, hogy az Országgyűlés ma megvitassa, kedden pedig akár el is fogadja az érintettek felelősségét érintő előterjesztést.

A brókerpiac közeli fordulataira reagál a Portfolio a keddi befektetői klub témájával. A holnapi ingyenes rendezvényen a biztonságos befektetést járják körül a szakértők, hangsúlyosan előremutató jelleggel, az ügyfelek szempontjából is. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Áprilistól megszűnik az uniós tejkvóta, ami teljesen új helyzetbe hozza a hazai piacot, írja a Világgazdaság. Bár a feldolgozást korszerűsíteni kell, az olcsó import helyét átvehetik a kiváló minőségű magyar termékek.

Már elérhető a YouTube-on az első 360 fokos videó, tájékoztat a hvg. Ebben a leglényegesebb információ, hogy a technológia igazán a VR-szemüvegekkel lesz érdekes. Számíthatunk arra, hogy hamarosan előretör ez a technológia, vélhetőleg egyre több panorámavideót láthatunk majd a YouTube-on.