Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb rejtélyes szál a meggyilkolt lány ügyében

Vágólapra másolva!
Erősen kötődött áldozatához, a meggyilkolt 19 éves lányhoz a tettes. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a gyilkos magával vitte Nancy egy fotóját is. A rendőrség most azt vizsgálja, állhat-e szerelemféltés vagy bosszú a brutális gyilkosság hátterében. 
Vágólapra másolva!

Magával vitte Nancy, a meggyilkolt 19 éves lány egyik fotóját is a tettes – értesült a Blikk. Ez akár arra is utalhat, hogy a gyilkos erősen kötődött áldozatához. A lap értesülései szerint a nyomozók azt is vizsgálják, hogy lehet-e a brutális gyilkosság hátterében bosszú vagy szerelemféltés.

Segítség lehet a Facebook

A rendőrség vizsgálja a lány internetes chatbeszélgetéseit is. Közösségi oldala alapján kihallgatják azokat, akik hasonló foglalkozást űztek, mint az áldozat, és azokat is, akik utoljára léptek kapcsolatba Nancyvel. Arra is kíváncsiak, hogy beszélt-e Nancy olyan kuncsaftról, aki gyengéd érzelmeket táplált iránta.

Nancy Davis Forrás: Facebook

Nancyt kegyetlenül megverte és összeszurkálta a gyilkos, ami feltehetően dühre utal.

A lap úgy tudja, a rendőrök egy ázsiai férfi felől érdeklődtek a szomszédoknál.

Politikus is járt hozzá

Ahogyan arról az Origo is beszámolt, egy ismert politikus is járhatott a meggyilkolt lányhoz. Erről ide kattintva olvashat. Úgy tudni, a lány telefonján felvételek is voltak a politikussal folytatott légyottokról. Arról, hogy a rendőrség végül lefoglalta-e a telefont, vagy az még mindig a tettesnél van, eltérőek az információk.

Egy fideszes politikus nevét írta le Facebook-bejegyzésében egy férfi, aki a meggyilkolt fiatal lány apjának mondja magát. Erről itt írtunk bővebben.

Az Index azt írta, hogy a Fidesz irányából olyan pletyka indult, hogy MSZP-s politikusról van szó. A szocialisták elnökségi ülésén viszont Gőgös Zoltán elnökhelyettes azt jelezte az elnökségi tagoknak, hogy

az MSZP nem érintett az ügyben.

Az utóbbi információt az Origónak is megerősítették.

Lázár Jánost a csütörtöki Kormányinfón kérdezte az Origo, hogy tud-e arról, hogy kormánypárti politikus bármilyen kapcsolatban lett volna a lánnyal. A miniszter azt válaszolta, nincs ilyen információja, ő is portálunkról tájékozódik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről