Az üzletkötés mennyországa- Business Wine

Vágólapra másolva!
ÜZLET, BOR, TERMÉSZET – BUSINESS WINE VIGADÓTöbb tucat bor, kézműves gasztro termékek, kapcsolatépítés, érdekfeszítő workshopok – a Business Wine következő állomása a megújult Vigadóban lesz, május 23-án.
Vágólapra másolva!

Fehér abrosz, bor, kapcsolatok

Ismert tény, hogy a bor és a gasztronómia összehozza az embereket, és az is, hogy a sikeres üzletek jelentős része fehér abrosz mellett születik – mindezt az élményt és lehetőséget komplexen nyújtja a Business Wine rendezvénysorozat, melynek hónapról-hónapra Budapest legszebb helyszínei adnak otthont.

Forrás: Business Wine

A Kempinski Hotel, a Duna Palota, és a Gresham Palota után, a patinás Pesti Vigadó épüeletébe költözik a rendezvény. Az állandó tematika része az üzlet és a bor, ami ezúttal a természet témakörrel egészül ki.

Ennek jegyében az este során Keresztesi Zoltán borásztól megtudhatjuk, hogy mi a különbség a természetes és az ipari borok között, és Klopfer Csaba kommunikációs igazgató, coach előadásában arra is fény derül, hogy miként lehet a sportból tanultakat átültetni az üzleti életbe. A szünetekben levezetésként megtekinthetitek az IKON Image International - Horoscope fotó kiállítást.

Kinek szól a rendezvény?

A szervezők meghatározása szerint: ambicíózus fiataloknak, vállakozóknak, üzletembereknek, cégvezetőknek, akik szeretnek ismerkedni, kapcsolatot építeni, tapasztalatot cserélni, tanulni, bort kóstolni, és kedvelik az ínyenc hazai ízeket. Érdekes lehet, hogy a legutóbbi rendezvényen a kapcsolatépítés olyan sikeres volt, hogy a bevallott haszon a résztvevők számára, több mint tíz millió forint volt.

Forrás: Business Wine

A Business Wine-on a regisztráción túl semmi sem kötelező, de tapasztalataink szerint éppen úgy érdemes részt venni a workshopokon, mint a Business Contact Community programján: a szervezett kapcsolatépítésen, ahol rapidrandi-szerűen ismertethető meg az adott cég tevékenysége, és szerezhetető új megbízás, kapcsolat. Ráadásul közben a boros poharatoktól sem kell megszabadulni.

Program:

18:00 A rendezvény kezdete


18:00 - 22:30 Sétáló borkóstoló és gasztronómiai élmény kóstoló


18:30 - 19:00 Workshop1: természetes vezetés, avagy mit lehet tanulni a sportból, és azt hogyan lehet átültetni az üzleti életbe?


19:00 - 19:30 Workshop2: élmény alapú tanulás és játék a munkában


19:30 - 20:00 Workshop3: értékesítés helyett, működő üzleti kapcsolatok.


20:00 - 20:30 Workshop4: szőlő, bor vagy labor? Avagy természetes és ipari borok


20:30 - 21:30 A BCC bemutatja: üzlet, egy pohár bor mellett - szervezett kapcsolatépítés


22:30 A rendezvény vége

Hasznos információk:

Időpont: 2015.05.23., szombat, 18:00-22:30

Helyszín: Pesti Vigadó, Budapest, V. kerület, Vigadó tér 2.