Vágólapra másolva!
Sztáredzők cserélhetnek helyet a nyáron, ha a Real Madrid tényleg elküldi Carlo Ancelottit. Ebben az esetben az olasz tréner hazatér Spanyolországból, és átveszi a Milan irányítását, míg a madridiak új edzője Olaszországból érkezhet Rafa Benítez személyében. A szurkolók megosztottak a kérdésben. 

A Real Madrid szurkolói nem Carlo Ancelottiban találták meg a bűnbakot a kudarcként értékelhető szezon után. A Goal.com több vezérszurkolót is megkérdezett, akik lényegében elégedettek voltak az olasz edzővel, szinte mindegyik kiemelte, hogy vele jött össze a jubileumi BL-cím, a kudarc okának pedig inkább a sérüléshullámot nevezték meg.

Ettől még persze nem kizárt, hogy a Real vezetősége elbocsátja az olasz szakembert, ami többek szerint óriási hiba lenne. Ha már azonban Ancelottinak mennie kell, a szurkolók szerint nem jöhet más szóba, csak Rafa Benítez, aki játékosként is szolgálta a klubot (a Castilláig jutott), és több utánpótláscsapatát is irányította.

Ancelottit bombaigazolásokkal várják haza

A klub eladásával komoly tőkeinjekcióra számító Milannál komoly feladat várja Ancelottit, ha úgy dönt, hogy újra átveszi a csapat irányítását, amellyel korábban mindent megnyert, amit csak lehetett.

Carlo Ancelotti Forrás: AFP

Silvio Berlusconi elképzelése az lenne, hogy olasz játékosokra építi a Milant, ezért a jelenlegi hazai játékosokhoz (Ignazio Abate, Mattia De Sciglio, Riccardo Montolivo, Giacomo Bonaventura, Stephan El Shaarawy) további ígéretes olaszokat vesz.

A Milan célpontjai a hírek szerint Ciro Immobile, Matteo Darmian, Andrea Bertolacci és Mirko Valdifiori.

A fentieken kívül sztárt is igazolna a Milan, Zlatan Ibrahimovic, Radamel Falcao és Sami Khedira neve merült fel az utóbbi hetekben.