Fiatal példaképeket vonultat fel a sportcsatorna

Vágólapra másolva!
A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül.
Vágólapra másolva!

Nem csak idősebb korunkra válhatunk példaképpé, sokan már tizenévesen azok lesznek. A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül.

Ösztönözni is próbálnak

A minisorozat különálló, 5-7 perces epizódjaiban ilyen fiatalokról láthatnak portrékat a nézők.

"A DIGI Sport kiemelten fontos feladatának tekinti az utánpótlás-nevelés eszményét, ezért kíván nyilvánosságot biztosítani ezeknek a tehetségeknek, így

megismerhetjük a jövő sikeres sportolóit, olimpikonjait.

Emellett minél több fiatalt szeretnénk ösztönözni arra, hogy kezdjen el mozogni, sportolni, hogy megtalálja a hozzá legjobban passzoló sportágat, sikereket érjen el és így éljen teljesebb, boldogabb, sikeresebb életet.

Fiatal sportolók portréit láthatják a nézők Forrás: MTI/Kovács Anikó

Az egyes portrékban bemutatjuk a főszereplőt, megismerjük a sportágát, megkérdezzük tapasztalatairól, bemutatjuk az eddig elért eredményeit, megmutatjuk környezetét, betekintünk edzéseire, megismerjük és meghallgatjuk az edzőjét és akár hozzátartozóit, családját is. Továbbá szeretnénk kiemelni és bemutatni azokat a műhelyeket, ahol minőségi utánpótlás-nevelés folyik, ahol képesek több kiemelkedő fiatal sportolót kinevelni.